Laster Hendelser

Hendelser for 11. mai 2021

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

Hele dagen

Værnes, Førstehjelp ved selvmordsfare

10 mai - 11 mai
Værnes Norge

I forbindelse med Soldataksjonen 2021 arrangerer Forsvaret kurset Førstehjelp ved selvmordsfare. Kurset er lukket. Kontaktperson er Kim Bjørnerud , epost: kim.bjornerud@gmail.com Egenvurdering: Ved oppmøte forventes det at kursdeltaker ikke har luftveissymptomer eller  mistanke om at han/hun kan være smittet av koronaviruset.

Les mer »

Tromsø, Førstehjelp ved selvmordsfare

10 mai - 11 mai
Tromsø, Fiolveien 15
Tromsø, Troms 9016 Norge
+ Google Map

Det arrangeres tre kurs for 2. års medisinerstudenter ved Universitetet i Tromsø. Kursene er lukket. Kontaktperson er Kari J. Lægreid, e-post: kari.j.lagreid@uit.no Egenvurdering: Ved oppmøte forventes det at kursdeltaker ikke har luftveissymptomer eller  mistanke om at han/hun kan være smittet av koronaviruset.

Les mer »

Bergen, Oppmerksom på selvmordstanker

11 mai
Bergen Hordaland 5000 Norge

Forsvaret arrangerer kurset Oppmerksom på selvmordstanker. Kurset er for besetningsmedlemmer med personalansvar, og er lukket for andre deltakere. Kontaktperson er Turid Reksten, epost: treksten@mil.no Deltakelse på kurs forutsetter at deltakerne ikke har luftveissymptomer eller er i hjemmeisolering eller karantene.

Les mer »

Bergen, Førstehjelp ved selvmordsfare – AVLYST

11 mai - 12 mai
Bergen Hordaland 5000 Norge

Dette kurset er utsatt grunnet de pågående koronatiltakene. Kurset Førstehjelp ved selvmordsfare arrangeres i Bergen. Kurset er for ansatte ved universitets- og høgskole i Bergen, samt ansatte i studentsamskipnaden. Kurset er lukket for andre deltakere. Kontaktperson er Anne Marita Milde, epost: anmi@norceresearch.no Deltakelse på kurs forutsetter at deltakerne ikke har luftveissymptomer eller er i hjemmeisolering […]

Les mer »
+ Export Events
Personvern og cookies